Tisztelt Betegek, Látogatók, Olvasók! Üdvözöljük!

A Farkasgyepűi Tüdőgyógyintézet valamennyi munkatársa nevében köszöntjük Intézményünk honlapján, melyen tájékozódhat az általunk nyújtott szolgáltatásokról, betekintést nyerhet történelmünkbe. Bemutatjuk, hogyan közelítheti meg az intézményt, s hogyan tájékozódhat legkönyebben a területén.
Az Intézet Farkasgyepű külterületén, a Közép-Bakony egyik legmagasabb pontján, 410 méter magasan, a 83-as út mellett helyezkedik el, erdős környezetben. A Tüdőgyógyintézet a Magyar Állam tulajdona, a fenntartói jogokat az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) gyakorolja.
Intézetünk feladata a működési engedélyben meghatározott ellátási területen a tüdőbetegek magas színvonalú aktív és légzésrehabilitációs tüdőgyógyászati ellátása. Az országos átlagot meghaladó diagnosztikus és terápiás eszközparkkal, kiválóan képzett szakembergárdával fogadjuk betegeinket.
Intézetünk Fekvőbeteg szakellátása 207 ágyon és 3 osztályon történik farkasgyepűi székhelyünkön. Az aktív, rehabilitációs és krónikus ellátás szervesen összekapcsolva és egymásra épülve áll a betegek rendelkezésére az egészségügyi állapotuk javítása érdekében.
Járóbeteg szakellátásunk farkasgyepűi székhelyünkön és veszprémi telephelyünkön (Gondozó és Szakrendelő 8200 Veszprém, Óvoda utca 2.) valósul meg. A környezete betegbarát, színvonala folyamatosan javuló.
A Tüdőgyógyintézet közel 200 munkatársával - a lehetőségek adta kereteken belül - arra törekszünk, hogy betegeink a legmagasabb szintű és minőségű szolgáltatást kapják itt tartózkodásuk alatt.
Remélem a honlap segít Önnek abban, hogy bizalommal forduljon a Farkasgyepűi Tüdőgyógyintézet munkatársaihoz.

EU pályázatok

A Farkasgyepűi Tüdőgyógyintézet által elnyert Európai Uniós pályázatok.

EESZT

A mai világban már szinte az élet minden területén megjelenik a digitalizáció. A magyar egészségügyet megújító rendszer célja a lakosság minél gyorsabb, hatékonyabb és szolgáltatásorientáltabb ellátása. Ennek kulcsa az ellátó intézmények, kezelőorvosok és gyógyszertárak közötti folyamatos kapcsolatban rejlik.

Digitális Jólét Program

Magyarország kormánya által 2015 végén – az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció, az InternetKon eredményei alapján – elindított, a digitális ökoszisztéma egészét érintő Digitális Jólét Program (DJP) célja, hogy Magyarország minden polgára és vállalkozása a digitalizáció nyertesei közé kerülhessen.

Egészségfejlesztési Iroda

A Farkasgyepűi Tüdőgyógyintézet Farkasgyepű és Farkasgyepű Község Önkormányzata által pályázott és elnyert TÁMOP-6.1.2.-11/3-2012-0046 projekt keretein belül megnyílt a farkasgyepűi Egészségfejlesztési Iroda.